Buitenschilderwerk

Het goed onderhouden van schilderwerk is belangrijk om het houtwerk aan je pand in goede conditie te houden. Jij wilt graag de waarde van je vastgoed behouden, achterstallig onderhoud voorkomen en op termijn zelfs kosten besparen. Daarnaast wil je dat je medewerkers zich prettig voelen in hun omgeving en dat klanten en potentiële klanten een goede indruk krijgen van je bedrijf.

Bescherming

De verschillende elementen in het pand hebben onderhoud en bescherming nodig. Wij kijken niet alleen naar de technische kant, maar juist ook naar de omgevingsbehoefte. Een omgeving waarin kleurencombinaties van zachte aardkleuren tot verdiepte natuurgerelateerde kleuren de boventoon voeren. Een omgeving vertelt iets over je eigen identiteit en dat van de gebruikers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn eigenwaarde en voorkeuren ervaart en zich thuis voelt, maar ook geprikkeld wordt.

Dit uitgangspunt vertalen wij naar een persoonlijk, sprekende en verrassende kleurtoepassing die duurzaamheid en bescherming biedt voor je vastgoed.

 

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
© Copyright 2019 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact