Vastgoedonderhoud

Het onderhoud van vastgoed is voor een eigenaar van een bedrijfspand of een Vereniging van Eigenaren (VvE) vaak een pittige zaak: hoe zorg je dat alles goed onderhouden blijft tegen een redelijke prijs? Reijnders Schilderwerken heeft de oplossing en biedt efficiënt en duurzaam totaalonderhoud van vastgoed.

Meerjaren onderhoudsplan

Renovaties of (groot) onderhoud van vastgoed worden nog te vaak ad hoc gedaan. Dit zorgt vaak voor veel stress bij de opdrachtgever en hogere kosten. Met een meerjaren onderhoudsplan ontzorgt Reijnders Schilderwerken het onderhoud van vastgoed. Ons doel? Betere kwaliteit tegen lagere kosten.

Een onderhoudsplan is gebaseerd op een langere periode, bijvoorbeeld 15 of 20 jaar. Samen kijken we wat uw uitgangspunten voor kwaliteit zijn. Reijnders Schilderwerken vertaalt deze eisen naar een op maat gemaakt onderhouds- of renovatieplan. Door niet meer steeds op de korte termijn te richten, heeft u als opdrachtgever grip op de kosten én het proces. Dit levert minder risico’s en faalkosten op en dus meer budgetzekerheid voor uw vastgoedonderhoud. Het resultaat is dan ook exact afgestemd op uw wensen.

Onderhoud van vastgoed

Onder onderhoud van vastgoed vallen diverse soorten werkzaamheden. Reijnders Schilderwerken verzorgt uiteraard het schilderwerk om uw bedrijfspand in optimale conditie te houden. Maar wij voeren ook in eigen beheer timmerwerkzaamheden uit, zoals het plaatsen van nieuwe gevelelementen (kozijnen, deuren en ramen). Daarnaast repareren wij houtrot, voeren we betonreparaties uit en plaatsen we waar gewenst dubbel glas.

Totaalonderhoud

Met onze geselecteerde ketenpartners in Team Totaal Onderhoud kunnen we u ook voorzien op gebied van bijvoorbeeld dak- of spouwmuurisolatie, het herstellen van voegwerk of werkzaamheden op gebied van elektro, installatie, schoonmaak of tuinonderhoud. En het mooiste: u heeft te maken met slechts één aanspreekpunt!

Met onze partners sturen wij op optimalisatie van het proces en het werk. Voordelen in deze duurzame samenwerking zijn onder andere grip op kwaliteit en het uitvoeringsproces. Onze samenwerking zorgt ervoor dat u als opdrachtgever efficiënter én goedkoper uit bent.

Betere kwaliteit tegen lagere kosten in vastgoedonderhoud, dat is ons doel.

zie ook Totaalservice in onderhoud van riool tot dak

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
© Copyright 2019 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact