Eén aanspreekpunt voor resultaatgericht onderhoud

Ben je als vastgoedeigenaar op zoek naar duidelijkheid en effectiviteit? Zoek je een daadkrachtige organisatie met één aanspreekpunt voor resultaatgericht totaalonderhoud? Dan sluit onze werkwijze perfect aan op deze behoefte. Wij nemen het onderhoud voor een langere periode uit handen, waarbij wij garant staan voor een jarenlange optimale conditie van het schilderwerk. Je bespaart aanzienlijk op de onderhoudskosten: het reserveren van grote bedragen is namelijk niet meer nodig, omdat je jaarlijks een vast bedrag betaalt. Voor meer informatie hierover, kijk bij GRS Optimaal.

Wij plannen het werk over meerdere jaren, zodat je precies weet wanneer er onderhoud gepland staat. Onze gepassioneerde vakmensen zijn gedreven om een gebouw in een zo perfect mogelijke staat te houden en hebben daarbij ook oog voor de omgeving én duurzaamheid.

Hier staan wij voor:

Om in de toekomst hét aanspreekpunt te blijven voor resultaatgericht onderhoud, zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze producten en diensten. Daarnaast zijn we voortdurend op zoek naar verbindingen met relevante partners.

Wij zijn ervan overtuigd, dat bedrijven, die als keten samenwerken, nóg beter kunnen voorzien in de vraag naar resultaatgericht onderhoud. Vandaar dat wij onze krachten bundelen met verschillende ketenpartners. Eén aanspreekpunt voor meerdere disciplines en dat gecombineerd met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zien wij de toekomst en daar staan wij voor!

Meer informatie? Vul vrijblijvend uw gegevens in

Naam contactpersoon (verplicht):

Uw e-mail adres (verplicht):

Bedrijfsnaam:

Telefoon nummer (verplicht):

Woonplaats (verplicht):

Uw vraag of opmerking hier... (verplicht):

verstuur
© Copyright 2019 Reijnders Schilderwerken BV. | Contact